De flexibele werkomgeving van de toekomst

Roomz flexibele werkomgevingenRoomz is de meest eenvoudige en gemakkelijkst te implementeren oplossing om de flexibele werkomgevingen van de toekomst te ondersteunen en te creëren. Direct na installatie helpen ROOMZ-producten u om het gebruik van uw hybride werkplekken te maximaliseren, terwijl de werkefficiëntie en samenwerking worden verhoogd.
 
Het Roomz draadloze vergaderruimteschema-display biedt de juiste informatie op het juiste moment, precies daar waar deze nodig is.
 
Verbeter de ervaring van medewerkers door giswerk in de gangen te voorkomen en laat medewerkers ter plekke beschikbare ruimtes reserveren.

Eenvoudige installatie - Geen bekabeling

Onze boekingsdisplays voor vergader- en conferentieruimten zijn binnen enkele minuten geïnstalleerd en maken verbinding via uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Een aanzienlijk voordeel waarmee u de oplossing in slechts enkele minuten kunt implementeren, waardoor u grote flexibiliteit heeft bij het upgraden van uw apparatuur.
 

Roomz Sensor

Roomz sensorDe Roomz Sensor-bezettingssensor geeft automatisch een vergaderruimte vrij als niemand deze bezet, en geeft analytische informatie over het daadwerkelijke gebruik van de ruimte.

Door gebruik te maken van infrarooddetectie en een gepatenteerd algoritme wordt de anonimiteit van de gebruiker gegarandeerd. Naast het meten van de bezetting van een werkruimte en het automatisch vrijgeven van ongebruikte ruimtes, meet de Roomz Sensor het klimaat van werkruimtes (VOC, vochtigheid, licht en temperatuur).

De Roomz Sensor maakt verbinding via Wi-Fi , waardoor een bekabelde installatie wordt vermeden. Door het lage verbruik gaat de batterij 4 tot 5 jaar mee, afhankelijk van uw gebruik.
Compatibiliteit met Exchange, Office 365, IBM, Lotus en Google Agenda.

Sterke punten Display & Sensor;
  • Aanwezigheidssensor
  • Slim ruimtebeheer
  • Infrarood aanwezigheidsdetectie en gepatenteerd algoritme
  • wifi verbinding
  • Eenvoudige, kabelloze installatie