Interactieve Etalageruit

CITTA1Speciaal voor onder andere winkeliers, horecazaken en hotels, biedt Meulengraaf een uniek systeem om voorbijgangers tot stilstaan te bewegen en tot actie aan te zetten. Dankzij onze Interactieve etalageruit maakt u communicatie 24 uur per dag interactief, relevant en persoonlijk. Niet alleen kunnen voorbijgangers op elk gewenst moment informatie opvragen over bijvoorbeeld de actuele productvoorraad, openingstijden, menu’s en beschikbare kamers, ook kan de ruit gebruikt worden als advertentiesysteem en om bijvoorbeeld reserveringen te maken en brochures op te vragen.

Koppeling meerdere etalageruiten
De interactieve etalageruit is te koppelen aan een database, waardoor meerdere ruiten op verschillende plekken (in de stad) tegelijkertijd voorzien kunnen worden van gekoppelde interactieve touch sensortechnologie. Al dan niet voorzien van de weersverwachting, actueel nieuws en zelfs een interactieve routebeschrijving. Daarmee kunnen bewoners en bezoekers door de stad heen geleid worden, met op elke straathoek de informatie die ze nodig hebben. Sterker door samenwerking en daardoor ideaal voor winkeliersverenigingen en plaatselijke VVV-kantoren.

Hoe werkt het?
Op uw etalage of raam wordt lichtgewicht folie aangebracht met interactieve touch sensortechnologie. Vanuit een database kunt u exact bepalen welke informatie beschikbaar dient te zijn en voorbijgangers kunnen vervolgens deze informatie ophalen door het raam aan te raken en te besturen. Daarmee maakt van elk raam een interactief computerscherm, met alle mogelijkheden van dien. 
Bekijk hier het italiaanse promotiefilmpje op Youtube